Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Τα αστέρια της μουσικής ανατέλλουν…

Τα αστέρια της μουσικής ανατέλλουν…

NAFTEMPORIKI.GR Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010 08:00

Θέλετε να παρακολουθήσετε από κοντά τα πρώτα βήματα των αυριανών stars της μουσικής; Αν ναι, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 10 Φεβρουαρίου, όπου τα «Ανατέλλοντα Αστέρια», θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους…
Τα νεανικά ντουέτα των Εμίλ Γιόνασον(κλαρινέτο) - Πέτερ Φρις Γιόχανσον(πιάνο) και Πασκάλ Σούμαχερ(βιμπράφωνο)- Ζεφ Νίβε(πιάνο), περιοδεύουν ανά την Ευρώπη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Σειράς των Ανατελλόντων Αστέρων» (Rising Stars) και κάνουν μια και μοναδική στάση στο Μέγαρο Μουσικής των Αθηνών.
Η συναυλία, αποτελεί έμπρακτη υποστήριξη τεσσάρων νέων ταλέντων, αυριανών σταρ, που θα κατακτήσουν τις καρδιές μας με τη φρεσκάδα και τις νέες ιδέες τους. Τα ταλαντούχα «δίδυμα», θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στην «Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος», στις 10 Φεβρουαρίου στις 8:30 το βράδυ.
H «Σειρά Rising Stars», υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρόκειται, για μια πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Κέντρων Συμφωνικής Μουσικής (ECHO), που στοχεύει στην προώθηση των πολιτιστικών ανταλλαγών και την ανάδειξη και διάδοση της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής συγκεντρώνει τους σημαντικότερους φορείς οργάνωσης συναυλιών με στόχο τις διεθνείς συνεργασίες. Ο ECHO, αποτελείται από 11 κορυφαίες ευρωπαϊκές αίθουσες συμφωνικής μουσικής, καθώς και από το Κάρνεγκι Χωλ της Νέας Υόρκης. Σκοπός αυτής της κοινής προσπάθειας, είναι η προβολή ανερχόμενων νέων καλλιτεχνών ή μικρών συνόλων από την Ευρώπη και τις Η.Π.Α.
Οι τιμές των εισιτηρίων για την εκδήλωση «Κλαρινέτο και πιάνο- Vibes και πιάνο» είναι : € 5 (φοιτητικά) - €12 - €20. Για περισσότερες πληροφορίες, πληκτρολογήστε www.megaron.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: