Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Το κατάμεστο Καυτανζόγλειο υποδέχεται τον Γιουσέιν Μπολτ

Πάνω από 20.000 εισιτήρια αναμένεται να προπωληθούν

Το κατάμεστο Καυτανζόγλειο υποδέχεται τον Γιουσέιν Μπολτ

NAFTEMPORIKI.GR Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2009 13:31
http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/09/08/1712121.htm

Σε ένα κατάμεστο Καυτανζόγλειο -για πρώτη φορά σε αγώνες στίβου στη Θεσσαλονίκη- θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο ο τελικός των φετινών Γκραν Πρι με την παρουσία όλων των μεγάλων αστέρων του παγκόσμιου στίβου, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η παρουσία του Γιουσέιν Μπολτ.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το διήμερο των αγώνων -στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου- αναμένεται να ξεπεράσει το φράγμα των 20 χιλιάδων και θεωρείται βέβαιο πως μέχρι την πρώτη μέρα των αγώνων θα έχουν εξαντληθεί σχεδόν όλα.

Ο ταχύτερος στον κόσμο όλων των εποχών, Γιουσέιν Μπολτ, θα έρθει στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη στις 2.25 μ.μ. με πτήση από το Λονδίνο, συνοδευόμενος από την πενταμελή ομάδα που τον ακολουθεί στις αθλητικές παρουσίες του (προπονητής, μάνατζερ, φυσιοθεραπευτής, οικονομικός διαχειριστής, γιατρός). Ολοι τους θα καταλύσουν στην προεδρική σουϊτα κεντρικού ξενοδοχείου και την επόμενη μέρα συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και τοπικούς πολιτειακούς παράγοντες, ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ θα επισκεφθεί σχολείο του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, όπου κατά την μέρα των εγκαινίων για την νέα σχολική χρονιά θα φωτογραφηθεί με τους μαθητές και θα μιλήσει μαζί τους.

Ο Γιουσέιν Μπολτ θα τρέξει μόνο την Κυριακή στην κούρσα των 200 μέτρων κλείνοντας έτσι το εντυπωσιακό διήμερο.

Moυσικό happening με πρωταγωνιστή τον Μπολτ το Σάββατο

Το Σάββατο, πρώτη μέρα των αγώνων, ο Μπολτ πιθανότατα θα πρωταγωνιστήσει σε χάπενινγκ που θα γίνει στο στάδιο, ενδεχομένως με την συνοδεία μουσικής μπάντας, καθώς είναι γνωστός για τις ... επιδόσεις του και στο χώρο της μουσικής.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το γνωστό ελληνικό συγκρότημα Onirama έχει αποδεχθεί σχετική πρόταση να συνοδεύσει τον Τζαμαϊκανό δρομέα στις μουσικές επιλογές του εντός του σταδίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: