Δείτε το εκπληκτικό βίντεο της ηθοποιού και τραγουδίστριας Κατερίνας Μουτσάτσου που ξεσπάει φωνάζοντας σε όλο τον κόσμο  με υπερηφάνεια: «Είμαι Ελληνίδα!»
Ο ΚΟΡΙΟΣΜπράβο κορίτσαρε!
Μήνυμα σε όλο τον κόσμο στέλνει με αυτό το μήνυμα η Κατερίνα Μουτσάτσου που εδώ και τέσσερα χρόνια ζει στο Λος Αντζελες. Η ηθοποιός που σκηνοθετεί πλέον και ταινίες μικρού μήκους, έγινε έξαλλη με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι ξένοι την Ελλάδα και τους Έλληνες και γι’ αυτό έφτιαξε αυτό το εξαιρετικό βίντεο-διαμαρτυρία.
Η ίδια λέει: «Δεν ξέρω τον Γιώργο, το Γιάννη ή το Νίκο από την Ελλάδα αν και είμαι σίγουρη πως είναι πολύ καλοί.

Η χώρα μου είναι δημοκρατική, εξάλλου αυτή εμπνεύστηκε τη δημοκρατία. Μιλάω ελληνικά και άλλες πέντε γλώσσες. Οι περισσότεροι στη χώρα μου μιλούν πολλές ξένες γλώσσες. Θα μπορούσα να “ράψω” τη σημαία της χώρας μου στην τσάντα μου αλλά η κληρονομιά της χώρας μου δεν έχει γεωγραφικά όρια. Δημιούργησε τη Δύση.
Πιστεύω στον ελληνισμό… Όλος ο κόσμος εμπνεύστηκε από τα ιδανικά του. Και αν οφείλω σε κάποιους χρήματα σήμερα – και δεν είμαι η μόνη που οφείλει – είναι επειδή εγώ εμπνεύστηκα την ιδέα της ελεύθερης αγοράς. Και αν με κρίνεις σήμερα είναι επειδή εγώ εμπνεύστηκα την ιδέα της κριτικής.
Πιστεύω στην ελευθερία και αν χρειαστεί θα διαδηλώσω. Πιστεύω στην απόλαυση της ζωής. Έχω το δικαίωμα να το κάνω. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό.
Μπορώ να κολυμπήσω στις θάλασσες περισσότερων από 6.000 νησιών. Η χώρα μου έχει εξαιρετική ομορφιά και παράδοση. Και η οικογένεια μου είναι ένας ιερός θεσμός.
Με λέτε Greek αλλά είναι Ελληνίδα. ΌΧΙ Greek, ΕΛΛΗΝΙΔΑ.»