Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Τζέιν Φόντα: «Είχα το καλύτερο σεξ στα 71 μου»


Τζέιν Φόντα: «Είχα το καλύτερο σεξ στα 71 μου»
http://www.tovima.gr/flash/article/?aid=416002&h1=true 
Η Αμερικανίδα ηθοποιός αποκαλύπτει τα μυστικά της ερωτικής της ζωής
Τζέιν Φόντα: «Είχα το καλύτερο σεξ στα 71 μου»




Αποδίδει την καλλίγραμμη σιλουέτα και την λάμψη της στην υγιή ερωτική της ζωή. Ο λόγος για την Τζέιν Φόντα η οποία στα 73 της χρόνια εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακή και ιδιαιτέρως ελκυστική.

Μάλιστα δεν διστάζει να ομολογήσει ότι είχε την καλύτερη σεξουαλική εμπειρία στην ηλικία των 71 ετών.

Η Αμερικανίδα και δύο φορές βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε στην ιστοσελίδα Mail, ότι η ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη ήταν αυτή που έδωσε ώθηση στη λίμπιντό της όταν εκείνη ήταν 70 ετών.

«Είδα τεράστια διαφορά» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Σας συμβουλεύω να την χρησιμοποιήσετε. Κυκλοφορεί σε μορφή τζελ, χαπιού ή αυτοκόλλητου» πρόσθεσε.

Φυσικά, η γκουρού της αερόβιας άσκησης δεν είναι η μόνη που χρησιμοποίησε αυτή την ορμόνη για να ανεβάσει την λίμπιντό της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ρόμπι Γουίλιαμς σόκαρε τις φαν του όταν παραδέχθηκε ότι έκανε χρήση αυτής της ορμόνης για να ενισχύσει την σεξουαλική του δραστηριότητα.

Ωστόσο, η Τζέιν Φόντα παραδέχθηκε στην «Sunday Telegraph» ότι έπρεπε να σταματήσει την λήψη της συγκεκριμένης ορμόνης, διότι της προκαλούσε ακμή.

«Είναι άλλο πράγμα να κάνεις μια αισθητική επέμβαση και είναι άλλο να αποκτάς την ακμή της εφηβείας. Θεωρώ ότι είναι υπερβολικό πια» ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: