Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009

Διεθνές κύκλωμα εικονικών συναλλαγών αποκάλυψε η ΥπΕΕ

Διεθνές κύκλωμα εικονικών συναλλαγών αποκάλυψε η ΥπΕΕ

NAFTEMPORIKI.GR Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009
http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/09/30/1722017.htm

Διεθνές κύκλωμα εικονικών συναλλαγών, κυκλικής απάτης τύπου carousel, αποκάλυψε η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων.

Κεντρικό ρόλο στην υπόθεση κατέχουν μεγάλες εταιρείες, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υπαρκτή δραστηριότητα στο χώρο των καλλυντικών - παραφαρμάκων, καθώς και μια εταιρεία διαμεταφορικών υπηρεσιών (logistics) με έδρα την Αττική.

Σύμφωνα με την έρευνα της ΥπΕΕ, γινόταν εικονική εισαγωγή προϊόντων από χώρες του εξωτερικού και αποθήκευσή τους στην εταιρεία διαμεταφορικών υπηρεσιών, για λογαριασμό των εταιρειών καλλυντικών - παραφαρμακευτικών προϊόντων. Αφού τα προϊόντα, εικονικά πάντα, διακινούνταν στο εσωτερικό της χώρας, υποτίθεται ότι αποθηκεύονταν στην εταιρεία διαμεταφορικών συναλλαγών και εξάγονταν εκ νέου. Η υπόθεση, στην οποία εμπλέκονται εταιρείες από Ισπανία, Κύπρο, Λετονία, Ρουμανία και Ουγγαρία, αφορά το 2008, ενώ τα εικονικά φορολογικά παραστατικά που, μέχρι στιγμής, έχει προκύψει ότι εκδόθηκαν, φθάνουν τα 29 εκατ. ευρώ.

Το πρόστιμο, μόνο για την εταιρεία διαμεταφορικών υπηρεσιών, εκτιμάται στα 58 εκατ. ευρώ. Για τον καταλογισμό των υπολοίπων προστίμων, που εκτιμώνται στα 29 εκατομμύρια ευρώ, για κάθε έναν από τους άλλους εμπλεκόμενους, θα διαβιβασθούν οι σχετικοί φάκελοι στις αρμόδιες Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες. Επιπλέον, οι παραβάσεις αυτού του είδους, λόγω του ιδιάζοντος χαρακτήρα τους, επισύρουν και ποινικές κυρώσεις.

Η ΥπΕΕ έχει ήδη ζητήσει συνδρομή από αντίστοιχες υπηρεσίες των άλλων χωρών, εταιρείες των οποίων εμπλέκονται στην υπόθεση.

The Wall ...!!!!!!!!!

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟΙ...

Ανοίγει τα φτερά της την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2009 η Olympic Air

η «σκυτάλη» παίρνει η Olympic Air από την Πέμπτη

Επεσε η «αυλαία» για τις Ολυμπιακές Αερογραμμές

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009
http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/09/29/1720990.htm


Ανοίγει τα φτερά της από την ερχόμενη Πέμπτη 1η Οκτωβρίου η Olympic Air, ενώ αυλαία στη λειτουργία τους έριξαν σήμερα οι «Ολυμπιακές Αερογραμμές».

Η πρώτη επίσημη πτήση της νέας εταιρείας θα έχει προορισμό τη Θεσσαλονίκη και θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης με τη συμμετοχή της διοίκησης του αερομεταφορέα.

Όσοι επιβάτες διαθέτουν εισιτήρια για πτήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών μετά την 29η Σεπτεμβρίου, έχουν τη δυνατότητα εξυπηρέτησης από άλλες αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης και της νέας εταιρείας, και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, ενώ όσοι δεν επιθυμούν να πετάξουν με άλλη αεροπορική εταιρεία, δικαιούνται πλήρη επιστροφή του εισιτηρίου τους.

Πρώτος προορισμός τής υπό την ιδιοκτησία της Marfin Investment Group, ιδιωτικής πλέον Olympic Air θα είναι η Θεσσαλονίκη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στον ίδιο προορισμό πέταξε και η πρώτη πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας του Αριστοτέλη Ωνάση στις 6 Απριλίου 1957, με αεροσκάφος τύπου Ντακότα.

Στόχος της νέας διοίκησης της Ολυμπιακής είναι ο αερομεταφορέας να καταστεί ηγέτης τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε αυτή των Βαλκανίων. Η Olympic Air ξεκινά με στόλο 21 αεροσκαφών, που θα φτάσουν σταδιακά έως τα τέλη Νοεμβρίου τα 32 και με προσωπικό 5.000 ατόμων.

Η πρώτη πτήση, με αριθμό ΟΑ 902 και με αεροσκάφος τύπου Airbus 319, θα γίνει με επιβάτες τη διοίκηση της εταιρείας, τουριστικούς παράγοντες και εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ενώ προγραμματίζεται να αναχωρήσει στις 7:45 με επιστροφή στην Αθήνα λίγες ώρες αργότερα, στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης.

Η εταιρεία έχει ήδη εξασφαλίσει στρατηγικές συνεργασίας με την Delta Airlines, την Air France-KLM, την Etihad Airways και τη Cyprus Airways με στόχο την πλήρη κάλυψη των υπερατλαντικών προορισμών της παλαιάς Ο.Α.

Η Olympic Air θα καλύπτει τα δρομολόγια εσωτερικού πετώντας από και προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Αλεξ/πολη, Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Κω, Ρόδο, Σύρο, Μύκονο, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Χανιά, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Πρέβεζα, Ιωάννινα και Κέρκυρα. Επίσης, καλύπτει το σύνολο των άγονων γραμμών για Σκύρο, Σκιάθο, Ικαρία, Κάλυμνο, Λέρο, Αστυπάλαια, Καστελόριζο, Κάσο, Σητεία, Πάρο, Νάξο, Μήλο, Κύθηρα και Καλαμάτα.

Όσον αφορά στο εξωτερικό, η εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις προς Λονδίνο, Παρίσι, Βρυξέλλες, Άμστερνταμ, Βελιγράδι, Βουκουρέστι, Βιέννη, Μιλάνο, Ρώμη, Κωv/πoλη, Λάρνακα, Βηρυτό, Κάιρο, Αλεξάνδρεια, Σόφια, Τίρανα και Τελ Αβίβ.

Επιπλέον, ολοκληρώνεται η διασφάλιση πτήσεων κοινού κωδικού με την KLM για την εκμετάλλευση δρομολογίων Ελλάδας - Ολλανδίας, καθώς και των δρομολογίων προς το Τορόντο, επίσης από το Μάρτιο του 2010.

Επιπρόσθετα, στον τομέα πάντα των συνεργασιών η εταιρεία προγραμματίζει πτήσεις κοινού κωδικού με την Etihad Airways προκειμένου να καλύψει δρομολόγια προς Άμπου Ντάμπι, Ν. Αφρική, Αυστραλία, νοτιοανατολική Ασία, Κίνα και Ιαπωνία.

Τέλος, ολοκληρώνονται οι συμφωνίες συνεργασίας με τη CSA-Czech Airlines για την Πράγα, με την Aerosvit για το Κίεβο και την Οδησσό, με τη Fly Baboo για τη Γενεύη και με την Kuwait Airways για το Κουβέιτ.

Το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το νέο call center της Olympic Air από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο στο 210 3550500 και στο 801 801 01 01 με αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα.

Φ.Ζ.

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

"Μάθε πού ψηφίζεις" - ΕΚΛΟΓΕΣ 4/10/2009

"Μάθε πού ψηφίζεις" - ΕΚΛΟΓΕΣ 4/10/2009
Επισκεφτείτε τη σελίδα
"Μάθε πού ψηφίζεις"
και δώστε τα στοιχεία σας σύμφωνα με τις οδηγίες. Αν ήδη το έχετε κάνει, μη διστάσετε να το επαναλάβετε. Είναι πιθανό να έχετε κάνει κάποιο λάθος πληκτρολόγησης. Αν παρ' όλη την προσπάθειά σας δεν βρείτε το όνομά σας, τότε απευθυνθείτε στο Δήμο που είστε εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια μέχρι και το πέρας της ψηφοφορίας (4.10.2009).


http://www.ypes.gr/Services/eea/eeagr/eea.htm

http://www.ypes.gr/Services/eea/eea.htm

http://www.ypes.gr/el/Elections/FAQs/

ΕΚΛΟΓΕΣ 4 Οκτωβρίου 2009 - Γενικά - Πού και πως θα ψηφίσουμε


ΕΚΛΟΓΕΣ 4 Οκτωβρίου 2009 - Γενικά - Πού και πως θα ψηφίσουμε

http://www.ypes.gr/el/Elections/NationalElections/DeputyElections/InterestCitizen/#a4

Γενικά - Ημερομηνία εκλογών

Στις 4 Οκτωβρίου 2009 θα διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Εθνικού Κοινοβουλίου. Η ψηφοφορία θα αρχίσει την 7η πρωινή ώρα και θα λήξει την 19η ώρα της ίδιας ημέρας. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική.

αρχή

Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες που:

  • Έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (δηλαδή όσοι έχουν γεννηθεί μέχρι και το έτος 1991).
  • Είναι εγγεγραμμένοι σε εκλογικό κατάλογο δήμου ή κοινότητας της χώρας. Δεν έχουν στερηθεί το δικαίωμα του εκλέγειν.

αρχή

Ποιοι στερούνται του δικαιώματος αυτού:
  • Όσοι διατελούν, σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα σε πλήρη στερητική δικαστική συμπαράσταση.
  • Όσοι το στερήθηκαν λόγω αμετάκλητης ποινικής καταδίκης, σε κάποιο από τα εγκλήματα που ορίζονται από τον ποινικό και στρατιωτικό ποινικό κώδικα, για όσο χρόνο διαρκεί αυτή η στέρηση.

αρχή

Πού θα ψηφίσουμε

Οι εκλογείς θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο δήμο ή την κοινότητα, στα δημοτολόγια των οποίων είναι εγγεγραμμένοι. Οι ετεροδημότες εκλογείς θα ψηφίσουν σε αμιγές ή μεικτό εκλογικό τμήμα ετεροδημοτών της έδρας του Νομού που διαμένουν. Όλοι οι εκλογείς μπορούν να ενημερώνονται για το εκλογικό τμήμα που θα ψηφίσουν, με την έκδοση και δημοσίευση της σχετικής απόφασης του οικείου Νομάρχη το αργότερο δεκαπέντε (15) ημέρες μετά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, η οποία γνωστοποιείται στους δήμους και τις κοινότητες του νομού.

αρχή

Πώς ψηφίζουμε

Οι εκλογείς προσέρχονται στο κατάστημα της ψηφοφορίας και παρουσιάζονται στην εφορευτική επιτροπή, η οποία αναγνωρίζει την ταυτότητά τους και επαληθεύει την εγγραφή τους στον εκλογικό κατάλογο. Οι εκλογείς μπαίνουν στο κατάστημα της ψηφοφορίας ένας- ένας ή σε μικρές ολιγάριθμες ομάδες, με τη σειρά της προσέλευσής τους και όπως ειδικότερα καθορίζει κάθε εφορευτική επιτροπή.
Η αναγνώριση των εκλογέων, γίνεται με βάση την αστυνομική τους ταυτότητα, που προσκομίζουν στην εφορευτική επιτροπή. Αν δεν έχουν αστυνομική ταυτότητα, προσκομίζουν το διαβατήριό τους.
Σε κάθε εκλογέα η εφορευτική επιτροπή δίνει ένα φάκελο με ειδικό γνώρισμα μονογραφημένο από τον αντιπρόσωπο της δικαστικής αρχής και σφραγισμένο με τη σφραγίδα της επιτροπής, καθώς και πλήρη σειρά έντυπων ψηφοδελτίων όλων των συνδυασμών και μεμονωμένων υποψηφίων.
Εκλογείς, που από σωματική αδυναμία δεν μπορούν να κάνουν τα πιο πάνω, έχουν το δικαίωμα για το σκοπό αυτό να απευθυνθούν στον αντιπρόσωπο της δικαστικής αρχής ή σε μέλος της εφορευτικής επιτροπής, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να τους βοηθήσουν.

Απαγορεύεται στον εκλογέα να ρίξει το ψηφοδέλτιό του στην κάλπη: α) αν αυτό δεν είναι μέσα στο φάκελο με το ειδικό γνώρισμα ή αν δεν έχει κλειστεί ο φάκελος και β) αν ο εκλογέας δεν αποσύρθηκε πρώτα στον ξεχωριστό χώρο (παραβάν).
Στον εκλογέα που ψήφισε χορηγείται, εφόσον ζητηθεί, σχετική βεβαίωση που υπογράφεται από τον Πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής και σφραγίζεται με τη σφραγίδα της.

αρχή

Σταυροί προτίμησης ανά εκλογική περιφέρεια

Ο εκλογέας μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του υπέρ υποψηφίων, σημειώνοντας σταυρό παραπλεύρως του ονόματός τους στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ως ακολούθως:

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Αριθμός εδρών Σταυροί Προτίμησης

Έβρου

4

μέχρι 2

Ροδόπης

3

1

Ξάνθης

3

1

Δράμας

3

1

Καβάλας

4

μέχρι 2

Α΄ Θεσσαλονίκης

16

μέχρι 4

Β΄ Θεσσαλονίκης

7

μέχρι 2

Σερρών

7

μέχρι 2

Χαλκιδικής

3

1

Κιλκίς

3

1

Πέλλης

4

μέχρι 2

Ημαθίας

4

μέχρι 2

Πιερίας

4

μέχρι 2

Φλωρίνης

2

1

Κοζάνης

5

μέχρι 2

Καστοριάς

2

1

Γρεβενών

1

1

Ιωαννίνων

5

μέχρι 2

Άρτας

3

1

Θεσπρωτίας

1

1

Πρεβέζης

2

1

Λαρίσης

8

μέχρι 3

Μαγνησίας

5

μέχρι 2

Τρικάλων

5

μέχρι 2

Καρδίτσης

5

μέχρι 2

Κέρκυρας

3

1

Λευκάδας

1

1

Κεφαλληνίας

1

1

Ζακύνθου

1

1

Αιτωλ/νίας

8

μέχρι 3

Αχαϊας

9

μέχρι 3

Ηλείας

6

μέχρι 2

Φθιώτιδος

5

μέχρι 2

Ευρυτανίας

1

1

Φωκίδος

1

1

Βοιωτίας

4

μέχρι 2

Ευβοίας

6

μέχρι 2

Α΄ Αθηνών

17

μέχρι 4

Β΄ Αθηνών

42

μέχρι 4

Α΄ Πειραιώς

6

μέχρι 2

Β΄ Πειραιώς

8

μέχρι 3

Αττικής

12

μέχρι 3

Κορινθίας

4

μέχρι 2

Αργολίδος

3

1

Αρκαδίας

3

1

Μεσσηνίας

5

μέχρι 2

Λακωνίας

3

1

Λέσβου

3

1

Χίου

2

1

Σάμου

1

1

Κυκλάδων

3

1

Δωδεκανήσου

5

μέχρι 2

Χανίων

4

μέχρι 2

Ρεθύμνης

2

1

Ηρακλείου

8

μέχρι 3

Λασιθίου

2

1

Σύνολο

288


αρχή

Πού ψηφίζουν οι δικαστικοί, οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι κληρικοί

Οι δικαστικοί, οι δημόσιοι γενικά πολιτικοί υπάλληλοι και οι κληρικοί ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα, είτε στην εκλογική περιφέρεια στο δήμο ή κοινότητα της οποίας είναι εγγεγραμμένοι, είτε στον τόπο διαμονής τους με την ιδιότητα του ετεροδημότη εκλογέα ψηφίζοντας τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους της εκλογικής περιφέρεια που είναι εγγεγραμμένοι.

αρχή

Πού ψηφίζουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και οι έφοροι αυτών

Οι αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής ψηφίζουν στο εκλογικό τμήμα στο οποίο ασκούν τα καθήκοντά τους, τους υποψήφιους της εκλογικής περιφέρειας, στην οποία υπάγεται το εκλογικό τμήμα. Οι έφοροι και όσοι αναπληρωτές αντιπρόσωποι δικαστικής αρχής δεν άσκησαν τα καθήκοντά τους, ψηφίζουν τους ίδιους υποψήφιους σε εκλογικό τμήμα της έδρας του εφόρου που ορίζεται απ' αυτόν, τους υποψήφιους της εκλογικής περιφέρειας στην οποία υπάγεται αυτό το εκλογικό τμήμα. Οι ανωτέρω ψηφίζουν μόνο εφόσον είναι γραμμένοι σε εκλογικό κατάλογο δήμου ή κοινότητας του Κράτους. Για το σκοπό αυτό υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση στην οποία αναφέρεται ο δήμος ή η κοινότητα που είναι γραμμένοι.

αρχή

Πού ψηφίζουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που ασκούν καθήκοντα σε ειδικά εκλογικά τμήματα ετεροδημοτών

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που ασκούν τα καθήκοντά τους σε αμιγές εκλογικό τμήμα ετεροδημοτών, ψηφίζουν τους υποψηφίους της βασικής εκλογικής περιφέρειας των ετεροδημοτών του τμήματος αυτού.
Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που ασκούν τα καθήκοντά τους σε μεικτό εκλογικό τμήμα ετεροδημοτών, ψηφίζουν τους υποψηφίους όποιας βασικής εκλογικής περιφέρειας των ετεροδημοτών του τμήματος αυτού προτιμούν.

αρχή

Πού ψηφίζουν οι άνδρες φρουράς

Σε περίπτωση που διατίθεται φρουρά για τη φύλαξη εκλογικού τμήματος, το προσωπικό αυτής, το οποίο δεν μπορεί να υπερβαίνει τα τέσσερα (4) άτομα ψηφίζει στο εκλογικό τμήμα που φρουρεί.

Οι εκλογείς αυτοί, ψηφίζουν μόνο εφόσον είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους ή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των υπηρετούντων στην Ελληνική Αστυνομία και στα Σώματα Ασφαλείας, οποιασδήποτε εκλογικής περιφέρειας, που επικυρώθηκαν από το οικείο πρωτοδικείο.
Ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής ή αυτός που διευθύνει το έργο της βεβαιώνει με πρακτικό ότι, αυτοί που ψήφισαν στο τμήμα ως άνδρες της φρουράς του, ανήκουν στην φρουρά του.

αρχή

Πού ψηφίζουν οι στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες

Οι εκλογείς που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία, στο Πυροσβεστικό Σώμα, στις Ένοπλες Δυνάμεις και στο Λιμενικό Σώμα και εγγράφονται σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, ψηφίζουν στον τόπο που υπηρετούν την ημέρα της ψηφοφορίας τους συνδυασμούς ή μεμονωμένους υποψήφιους της εκλογικής περιφέρειας στην οποία εδρεύει η υπηρεσία τους.
Η αναγνώριση των εκλογέων αυτών από την εφορευτική επιτροπή, γίνεται με βάση τις στρατιωτικές ή άλλες υπηρεσιακές τους ταυτότητες.

αρχή

Πού ψηφίζουν οι ναυτικοί

Έλληνες ναυτικοί, που υπηρετούν σε πλοία με Ελληνική σημαία και έχουν εγγραφεί σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, θα ψηφίσουν τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους της εκλογικής περιφέρειας που υπάγεται το εκλογικό τμήμα στο οποίο θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα Η αναγνώρισή τους ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής γίνεται, με την επίδειξη του ναυτικού τους φυλλαδίου.

Δύναμη Εκλογικού σώματος 2009
(τρέχουσα αναθεώρηση - ΒΓ' 2009)

Βασικοί εκλογικοί κατάλογοι ανά περιφέρεια

ΚΩΔ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΑΝΔΡΕΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΣΥΝΟΛΟ

01

ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

122.510

124.255

246.765

02

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

47.327

48.597

95.924

03

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

67.337

68.022

135.359

04

ΑΡΤΗΣ

41.959

42.773

84.732

05

Α' ΑΘΗΝΩΝ

223.921

272.945

496.866

06

Β' ΑΘΗΝΩΝ

653.476

733.819

1.387.295

07

ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

203.517

214.283

417.800

08

Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

96.124

110.815

206.939

09

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

129.804

144.359

274.163

10

ΑΧΑΪΑΣ

133.822

140.264

274.086

11

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

54.524

56.892

111.416

12

ΓΡΕΒΕΝΩΝ

23.413

22.853

46.266

13

ΔΡΑΜΑΣ

57.473

60.856

118.329

14

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

88.513

87.993

176.506

15

ΕΒΡΟΥ

82.207

83.832

166.039

16

ΕΥΒΟΙΑΣ

101.095

104.322

205.417

17

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

17.403

16.968

34.371

18

ΖΑΚΥΝΘΟΥ

21.035

21.909

42.944

19

ΗΛΕΙΑΣ

90.128

91.658

181.786

20

ΗΜΑΘΙΑΣ

67.564

70.068

137.632

21

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

120.701

125.319

246.020

22

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

30.051

29.827

59.878

23

Α' ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

235.722

267.189

502.911

24

Β' ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

130.741

137.950

268.691

25

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

85.439

89.006

174.445

26

ΚΑΒΑΛΑΣ

70.591

75.350

145.941

27

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

70.200

70.263

140.463

28

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

31.319

31.766

63.085

29

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

52.329

56.132

108.461

30

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

28.038

28.917

56.955

31

ΚΙΛΚΙΣ

52.888

55.251

108.139

32

ΚΟΖΑΝΗΣ

81.471

82.389

163.860

33

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

67.847

71.989

139.836

34

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

59.854

62.038

121.892

35

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

65.327

68.970

134.297

36

ΛΑΡΙΣΗΣ

122.523

127.810

250.333

37

ΛΑΣΙΘΙΟΥ

33.774

34.885

68.659

38

ΛΕΣΒΟΥ

64.271

70.319

134.590

39

ΛΕΥΚΑΔΟΣ

14.621

14.774

29.395

40

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

85.346

92.399

177.745

41

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

101.343

105.932

207.275

42

ΞΑΝΘΗΣ

54.433

57.710

112.143

43

ΠΕΛΛΗΣ

74.207

76.310

150.517

44

ΠΙΕΡΙΑΣ

63.946

65.708

129.654

45

ΠΡΕΒΕΖΗΣ

33.650

33.500

67.150

46

ΡΕΘΥΜΝΗΣ

34.733

35.612

70.345

47

ΡΟΔΟΠΗΣ

56.373

60.666

117.039

48

ΣΑΜΟΥ

25.749

26.695

52.444

49

ΣΕΡΡΩΝ

119.591

123.984

243.575

50

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

76.587

77.003

153.590

51

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

75.680

79.789

155.469

52

ΦΛΩΡΙΝΗΣ

42.185

43.162

85.347

53

ΦΩΚΙΔΟΣ

22.953

24.002

46.955

54

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

50.647

52.241

102.888

55

ΧΑΝΙΩΝ

68.225

71.107

139.332

56

ΧΙΟΥ

31.737

33.279

65.016

ΣΥΝΟΛΟ

4.758.244

5.076.726

9.834.970

αρχή

Ετεροδημότες ανά εκλογική περιφέρεια διαμονής

ΚΩΔ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΑΝΔΡΕΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΣΥΝΟΛΟ

01

ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

168

196

364

02

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

106

137

243

03

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

76

84

160

04

ΑΡΤΗΣ

52

63

115

05

Α'ΑΘΗΝΩΝ

10.529

12.859

23.388

06

Β'ΑΘΗΝΩΝ

23.339

28.112

51.451

07

ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

2.692

2.781

5.473

08

Α'ΠΕΙΡΑΙΩΣ

1.375

1.702

3.077

09

Β'ΠΕΙΡΑΙΩΣ

1.804

2.101

3.905

10

ΑΧΑΪΑΣ

601

730

1.331

11

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

319

309

628

12

ΓΡΕΒΕΝΩΝ

16

20

36

13

ΔΡΑΜΑΣ

66

82

148

14

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

738

774

1.512

15

ΕΒΡΟΥ

205

268

473

16

ΕΥΒΟΙΑΣ

288

313

601

17

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

10

17

27

18

ΖΑΚΥΝΘΟΥ

55

58

113

19

ΗΛΕΙΑΣ

129

121

250

20

ΗΜΑΘΙΑΣ

252

277

529

21

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

472

539

1.011

22

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

60

64

124

23

Α'ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

5.195

6.539

11.734

24

Β'ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

624

669

1.293

25

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

239

339

578

26

ΚΑΒΑΛΑΣ

188

194

382

27

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

41

54

95

28

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

40

64

104

29

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

353

332

685

30

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

67

72

139

31

ΚΙΛΚΙΣ

59

74

133

32

ΚΟΖΑΝΗΣ

130

153

283

33

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

340

341

681

34

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

180

156

336

35

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

56

62

118

36

ΛΑΡΙΣΗΣ

576

714

1.290

37

ΛΑΣΙΘΙΟΥ

155

167

322

38

ΛΕΣΒΟΥ

191

241

432

39

ΛΕΥΚΑΔΟΣ

20

32

52

40

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

370

414

784

41

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

140

172

312

42

ΞΑΝΘΗΣ

186

197

383

43

ΠΕΛΛΗΣ

84

87

171

44

ΠΙΕΡΙΑΣ

146

161

307

45

ΠΡΕΒΕΖΗΣ

120

150

270

46

ΡΕΘΥΜΝΗΣ

176

206

382

47

ΡΟΔΟΠΗΣ

132

190

322

48

ΣΑΜΟΥ

114

165

279

49

ΣΕΡΡΩΝ

108

118

226

50

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

59

92

151

51

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

200

230

430

52

ΦΛΩΡΙΝΗΣ

43

67

110

53

ΦΩΚΙΔΟΣ

22

33

55

54

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

61

63

124

55

ΧΑΝΙΩΝ

359

441

800

56

ΧΙΟΥ

126

184

310

ΣΥΝΟΛΟ

54.252

64.780

119.032

αρχή

Ετεροδημότες ανά εκλογική περιφέρεια προέλευσης

ΚΩΔ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΑΝΔΡΕΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΣΥΝΟΛΟ

01

ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

4.091

4.817

8.908

02

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

254

369

623

03

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

1.461

1.752

3.213

04

ΑΡΤΗΣ

2.172

2.451

4.623

05

Α'ΑΘΗΝΩΝ

696

767

1.463

06

Β'ΑΘΗΝΩΝ

1.077

1.238

2.315

07

ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

149

157

306

08

Α'ΠΕΙΡΑΙΩΣ

226

265

491

09

Β'ΠΕΙΡΑΙΩΣ

160

158

318

10

ΑΧΑΪΑΣ

1.023

1.295

2.318

11

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

281

385

666

12

ΓΡΕΒΕΝΩΝ

782

877

1.659

13

ΔΡΑΜΑΣ

785

1.006

1.791

14

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

759

992

1.751

15

ΕΒΡΟΥ

1.709

1.997

3.706

16

ΕΥΒΟΙΑΣ

532

760

1.292

17

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

1.158

1.272

2.430

18

ΖΑΚΥΝΘΟΥ

322

410

732

19

ΗΛΕΙΑΣ

2.128

2.603

4.731

20

ΗΜΑΘΙΑΣ

265

347

612

21

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

1.129

1.231

2.360

22

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

1.310

1.356

2.666

23

Α'ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

716

895

1.611

24

Β'ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

223

288

511

25

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

3.657

3.838

7.495

26

ΚΑΒΑΛΑΣ

824

993

1.817

27

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

2.049

2.340

4.389

28

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

277

332

609

29

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

993

1.098

2.091

30

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

862

1.045

1.907

31

ΚΙΛΚΙΣ

454

642

1.096

32

ΚΟΖΑΝΗΣ

1.066

1.164

2.230

33

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

408

536

944

34

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

1.118

1.569

2.687

35

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

1.053

1.345

2.398

36

ΛΑΡΙΣΗΣ

769

994

1.763

37

ΛΑΣΙΘΙΟΥ

683

836

1.519

38

ΛΕΣΒΟΥ

1.768

2.081

3.849

39

ΛΕΥΚΑΔΟΣ

502

606

1.108

40

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

571

788

1.359

41

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

2.329

3.077

5.406

42

ΞΑΝΘΗΣ

411

497

908

43

ΠΕΛΛΗΣ

451

599

1.050

44

ΠΙΕΡΙΑΣ

327

374

701

45

ΠΡΕΒΕΖΗΣ

1.329

1.488

2.817

46

ΡΕΘΥΜΝΗΣ

892

1.047

1.939

47

ΡΟΔΟΠΗΣ

393

438

831

48

ΣΑΜΟΥ

526

718

1.244

49

ΣΕΡΡΩΝ

1.753

2.055

3.808

50

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

1.375

1.578

2.953

51

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

957

1.247

2.204

52

ΦΛΩΡΙΝΗΣ

315

387

702

53

ΦΩΚΙΔΟΣ

536

722

1.258

54

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

316

470

786

55

ΧΑΝΙΩΝ

1.116

1.270

2.386

56

ΧΙΟΥ

764

918

1.682

ΣΥΝΟΛΟ

54.252

64.780

119.032

αρχή

Έλληνες κάτοικοι χωρών Ε.Ε.

(Σύνολο αιτήσεων ανά Χώρα - Προξενείο - Πόλη)

ΧΩΡΑ

Σύνολα

ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ

ΠΟΛΗ

Σύνολα

01

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

24.633

010100

ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ

1.402

010100

ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ

536

010101

ΓΚΕΤΙΓΚΕΝ

1

010102

ΓΚΙΦΧΟΡΝ

51

010103

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΝΓΚ

26

010104

ΓΚΙΤΕΡΣΛΟ

369

010105

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

419

010200

ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ

337

010200

ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ

322

010201

ΒΡΕΜΗΣ

12

010202

ΧΑΡΜΠΟΥΡΓΚ

1

010204

ΚΙΕΛΟΥ

2

010300

ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

674

010300

ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

674

010400

ΚΟΛΩΝΙΑΣ

3.232

010400

ΚΟΛΩΝΙΑΣ

1.105

010401

ΑΑΧΕΝ

235

010402

ΒΟΝΝΗΣ

351

010403

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

431

010406

ΑΛΤΕΝΑ

5

010407

ΛΥΝΤΕΝΣΑΪΝΤ

639

010408

MENTEN

466

010500

ΜΟΝΑΧΟΥ

2.996

010500

ΜΟΝΑΧΟΥ

2.044

010501

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

265

010502

ΛΙΝΤΑΟΥ

249

010503

ΝΤΑΧΑΟΥ

438

010600

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ

1.145

010600

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ

1.080

010602

ΦΙΡΘ

62

010605

ΒΑΜΒΕΡΓΗΣ

3

010700

ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ

4.163

010700

ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ

1.439

010701

ΒΟΥΠΕΡΤΑΛ

492

010702

ΕΣΣΕΝ

331

010703

ΖΟΛΙΝΓΚΕΝ

9

010704

ΚΡΕΦΕΛΝΤ

502

010705

ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ

178

010706

ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ

536

010708

ΒΙΤΕΝ

4

010709

ΓΚΕΖΕΛΚΙΡΧΕΝ

4

010712

ΜΙΝΣΤΕΡ

1

010714

ΜΠΟΧΟΥΜ

109

010715

ΧΑΓΚΕΝ

246

010716

ΧΕΡΤΕΝ

282

010717

ΦΕΛΜΠΕΡΤ

30

010800

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ

7.699

010800

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ

1.283

010801

ΓΚΕΠΙΝΓΚΕΝ

185

010802

ΕΣΛΙΝΓΚΕΝ

734

010803

ΖΙΝΤΕΛΦΙΓΚΕΝ

929

010804

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗΣ

102

010805

ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

939

010806

ΜΑΝΧΑΪΜ

363

010807

ΟΥΛΜ

174

010808

ΡΟΪΤΛΙΝΓΚΕΝ

806

010809

ΡΟΤΒΑΪΛ

142

010810

ΤΙΜΠΙΝΓΚΕΝ

383

010811

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

41

010812

ΧΑΪΛΜΠΡΟΝ

502

010813

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

83

010814

ΧΑΪΔΕΛΒΕΡΓΗ

20

010815

ΣΒΕΜΠΙΣΧΑΛ

2

010816

ΣΒΕΜΠΙΣ ΓΚΜΥΝΤ

174

010817

ΒΑΪΜΠΛΙΝΓΚΕΝ

678

010818

ΓΚΙΝΓΚΕΝ ΜΠΡΕΝΖ

125

010819

ΣΒΕΝΝΙΝΚΕΝ

34

010900

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

2.944

010900

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

822

010901

ΑΣΑΦΕΝΜΠΟΥΡΓΚ

57

010902

ΒΙΣΜΠΑΝΤΕΝ

297

010903

ΓΚΙΣΣΕΝ

152

010904

ΛΟΥΝΤΒΙΚΣΧΑΦΕΝ

321

010905

ΝΤΑΡΜΣΤΑΤ

138

010906

ΟΦΕΝΜΠΑΧ

587

010907

ΡΙΣΣΕΛΧΑΪΜ

376

010908

ΣΑΑΡΜΠΡΙΚΕΝ

17

010909

ΣΒΑΪΝΦΟΥΡΤ

177

011000

ΛΕΙΨΙΑΣ

41

011000

ΛΕΙΨΙΑΣ

19

011001

ΔΡΕΣΔΗΣ

19

011002

ΕΡΦΟΥΡΤΗΣ

2

011003

ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟΥ

1

02

ΑΥΣΤΡΙΑ

237

020100

ΒΙΕΝΝΗΣ

236

020100

ΒΙΕΝΝΗΣ

233

020101

ΓΚΡΑΤΣ

3

020200

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

1

020200

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

1

03

ΒΕΛΓΙΟ

2.270

030100

ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ

2.270

030100

ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ

1.927

030101

ΑΜΒΕΡΣΑΣ

26

030102

ΛΙΕΓΗΣ

70

030103

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

144

030104

ΓΚΕΝΓΚ

103

04

ΓΑΛΛΙΑ

805

040100

ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ

64

040100

ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ

64

040200

ΛΥΩΝ

38

040200

ΛΥΩΝ

38

040300

ΠΑΡΙΣΙΟΥ

652

040300

ΠΑΡΙΣΙΟΥ

652

040400

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟΥ

51

040400

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟΥ

51

05

ΔΑΝΙΑ

91

050100

ΚΟΠΕΝΧΑΓΗΣ

91

050100

ΚΟΠΕΝΧΑΓΗΣ

91

06

ΙΡΛΑΝΔΙΑ

36

060100

ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ

36

060100

ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ

36

07

ΙΣΠΑΝΙΑ

159

070100

ΜΑΔΡΙΤΗΣ

159

070100

ΜΑΔΡΙΤΗΣ

159

08

ΙΤΑΛΙΑ

780

080100

ΒΕΝΕΤΙΑΣ

76

080100

ΒΕΝΕΤΙΑΣ

53

080102

ΠΑΝΤΟΒΑ

23

080200

ΦΛΩΡΕΝΤΙΑΣ

34

080200

ΦΛΩΡΕΝΤΙΑΣ

34

080300

ΜΙΛΑΝΟΥ

177

080300

ΜΙΛΑΝΟΥ

177

080400

ΝΕΑΠΟΛΗΣ

129

080400

ΝΕΑΠΟΛΗΣ

129

080500

ΜΠΑΡΙ

36

080500

ΜΠΑΡΙ

36

080600

ΠΑΛΕΡΜΟ

27

080600

ΠΑΛΕΡΜΟ

27

080700

ΡΩΜΗΣ

154

080700

ΡΩΜΗΣ

154

080800

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

96

080800

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

96

080900

ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ

45

080900

ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ

44

080902

ΦΕΡΡΑΡΑ

1

081000

ΚΑΤΑΝΙΑΣ

2

081000

ΚΑΤΑΝΙΑΣ

2

081200

ΛΙΒΟΡΝΟ

2

081200

ΛΙΒΟΡΝΟ

2

081300

ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ

2

081300

ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ

2

09

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

322

090100

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ

322

090100

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ

322

10

Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ

547

100100

ΛΟΝΔΙΝΟΥ

547

100100

ΛΟΝΔΙΝΟΥ

547

11

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

163

110100

ΧΑΓΗΣ

163

110100

ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ

90

110101

ΟΥΤΡΕΧΤΗΣ

73

12

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

32

120100

ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ

32

120100

ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ

32

13

ΣΟΥΗΔΙΑ

515

130100

ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

397

130100

ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

397

130200

ΜΑΛΜΕ

26

130200

ΜΑΛΜΕ

26

130300

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

92

130300

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

92

14

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

24

140100

ΕΛΣΙΝΚΙ

24

140100

ΕΛΣΙΝΚΙ

24

16

ΚΥΠΡΟΣ

5.797

160100

ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

5.797

160100

ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

4.771

160101

ΠΑΦΟΥ

1.026

17

ΕΣΘΟΝΙΑ

0

170100

ΤΑΛΛΙΝ

0

170100

ΤΑΛΛΙΝ

0

18

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

4

180100

ΒΙΛΝΙΟΥΣ

4

180100

ΒΙΛΝΙΟΥΣ

4

19

ΜΑΛΤΑ

14

190100

ΒΑΛΕΤΑ

14

190100

ΒΑΛΕΤΑ

14

20

ΟΥΓΓΑΡΙΑ

73

200100

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ

73

200100

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ

73

21

ΠΟΛΩΝΙΑ

40

210100

ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

40

210100

ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

40

22

ΣΛΟΒΑΚΙΑ

9

220100

ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ

9

220100

ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ

9

23

ΣΛΟΒΕΝΙΑ

10

230100

ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ

10

230100

ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ

10

24

ΤΣΕΧΙΑ

64

240100

ΠΡΑΓΑΣ

64

240100

ΠΡΑΓΑΣ

64

25

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

51

250100

ΣΟΦΙΑΣ

51

250100

ΣΟΦΙΑΣ

51

26

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

82

260100

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ

82

260100

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ

82

ΣΥΝΟΛΑ

36.758

36.758

36.758

αρχή

Νέοι εκλογείς (18 ετών) του 2009, που ψηφίζουν πρώτη φορά.

ΚΩΔ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΑΝΔΡΕΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΣΥΝΟΛΟ

01

ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

1.645

1.554

3.199

02

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

555

549

1.104

03

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

656

622

1.278

04

ΑΡΤΗΣ

514

495

1.009

05

Α' ΑΘΗΝΩΝ

1.997

2.028

4.025

06

Β' ΑΘΗΝΩΝ

8.274

7.861

16.135

07

ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

2.834

2.781

5.615

08

Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

946

955

1.901

09

Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

1.488

1.449

2.937

10

ΑΧΑΪΑΣ

1.786

1.654

3.440

11

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

626

579

1.205

12

ΓΡΕΒΕΝΩΝ

247

224

471

13

ΔΡΑΜΑΣ

755

707

1.462

14

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

1.159

1.090

2.249

15

ΕΒΡΟΥ

1.017

961

1.978

16

ΕΥΒΟΙΑΣ

1.219

1.224

2.443

17

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

191

159

350

18

ΖΑΚΥΝΘΟΥ

229

227

456

19

ΗΛΕΙΑΣ

1.079

1.055

2.134

20

ΗΜΑΘΙΑΣ

866

797

1.663

21

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

1.678

1.635

3.313

22

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

385

345

730

23

Α' ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

3.061

2.931

5.992

24

Β' ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

1.873

1.724

3.597

25

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

930

904

1.834

26

ΚΑΒΑΛΑΣ

858

843

1.701

27

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

852

827

1.679

28

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

282

273

555

29

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

579

550

1.129

30

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

255

213

468

31

ΚΙΛΚΙΣ

711

660

1.371

32

ΚΟΖΑΝΗΣ

981

882

1.863

33

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

726

677

1.403

34

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

701

666

1.367

35

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

479

463

942

36

ΛΑΡΙΣΗΣ

1.550

1.501

3.051

37

ΛΑΣΙΘΙΟΥ

417

445

862

38

ΛΕΣΒΟΥ

609

574

1.183

39

ΛΕΥΚΑΔΟΣ

141

132

273

40

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

1.098

1.062

2.160

41

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

980

978

1.958

42

ΞΑΝΘΗΣ

873

861

1.734

43

ΠΕΛΛΗΣ

997

919

1.916

44

ΠΙΕΡΙΑΣ

853

812

1.665

45

ΠΡΕΒΕΖΗΣ

425

401

826

46

ΡΕΘΥΜΝΗΣ

487

483

970

47

ΡΟΔΟΠΗΣ

724

722

1.446

48

ΣΑΜΟΥ

236

214

450

49

ΣΕΡΡΩΝ

1.515

1.430

2.945

50

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

928

876

1.804

51

ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

930

831

1.761

52

ΦΛΩΡΙΝΗΣ

357

352

709

53

ΦΩΚΙΔΟΣ

224

245

469

54

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

621

642

1.263

55

ΧΑΝΙΩΝ

929

853

1.782

56

ΧΙΟΥ

329

271

600

ΣΥΝΟΛΟ

57.657

55.168

112.825