Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Οι βαθμολογίες των εξετάσεων 2011 και στο internet


Οι βαθμολογίες των εξετάσεων και στο internet
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=407093 
Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr
Οι βαθμολογίες των εξετάσεων και στο internet



εκτύπωση 



Την ανάρτηση των βαθμολογιών στα σχολεία, ανακοίνωσε και επισήμως πριν από λίγο το υπουργείο Παιδείας. Σε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιείται ότι «οι γραπτοί βαθμοί των μαθημάτων της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων και των Επαγγελματικων Λυκειων - Ομαδα Β΄ (στα κοινά μαθήματα με τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων), τα οποία εξετάστηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο, αναρτώνται σήμερα σε όλα τα Λύκεια της χώρας».

Οπως σημειώνεται, οι υποψήφιοι των γενικών Λυκείων θα μπορούν, μετά τις 13:00, να βρίσκουν την βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερα (4) πρώτα γράμματα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Εν τω μεταξύ ολοκληρώνονται σύντομα, από την μηχανογραφική υπηρεσία του υπουργειου Παιδειας, οι διαδικασίες επεξεργασίας των προφορικών και των γραπτών βαθμών για τον υπολογισμό του γενικού βαθμού πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όλων όσων έλαβαν μέρος στις φετινές εξετάσεις και οι σχετικές καταστάσεις θα αποσταλούν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να προωθηθούν στα Γενικά Λύκεια αρμοδιότητάς τους, προκειμένου να εκδοθούν οι σχετικές βεβαιωσεις προσβασης.

Παράλληλα αναμένεται να εκδοθούν τα αποτελέσματα των απολυτήριων εξετάσεων σε όλα τα Γενικά Λύκεια. Οι αντίστοιχες καταστάσεις στα ΕΠΑΛ-ομαδα Β΄, αναμένεται να αποσταλούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Σήμερα θα δοθούν στη δημοσιότητα και τα στατιστικά στοιχεία με την κλιμάκωση των γραπτών επιδόσεων κατά μάθημα για τους 85.587 υποψηφίους, που πήραν μέρος στις εξετάσεις

Τέλος ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων και η βαθμολόγηση των γραπτών «έχει προγραμματιστεί να τελειώσει το ταχύτερο δυνατό», καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: