Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Θα αυνανίζεται νομίμως εν ώρα εργασίας

...κρίμα ! κάποιος έπρεπε να μιλήσει στην κοπέλα για την Ελλάδα, την χώρα που λέγεται ότι προηγείται σε αυτή την διαδικασία έχοντας αναπτύξει κατά την διάρκεια των αιώνων φιλοσοφία και τεχνικές και το έχει αναγάγει σε επάγγελμα !! και φυσικά προσφάτως εν μέσω Κρίσης απέκτησε και το μοναδικό παγκοσμίως δίπλωμα εξειδίκευσης .... τυχαία νομίζετε ότι αλληλοπροσφωνούμαστε δεκάδες φορές μέσα στην μέρα αυνανιστές στην δημοτική δηλαδή μ@λ@κες!!!
olocopypaste
Θα αυνανίζεται νομίμως εν ώρα εργασίας
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12337&subid=2&pubid=111205410 
Η 36χρονη Βραζιλιάνα λογίστρια πάσχει από μια χημική ανισορροπία που προκαλεί σοβαρή ανησυχία και υπερσεξουαλικότητα
"Η" Online 17/5 12:15

Θέλει να αυνανίζεται μέχρι και 47 φορές την ημέρα. Είναι υπερσεξουαλική και προσέφυγε στο δικαστήριο για να το κάνει και στην δουλειά της.

Το δικαίωμα να βλέπει πορνό και να αυνανίζεται στη δουλειά της κέρδισε η 36χρονη Ana Catarian Bezerra, σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου!

Η Βραζιλιάνα λογίστρια πάσχει από μια χημική ανισορροπία που προκαλεί σοβαρή ανησυχία και υπερσεξουαλικότητα.
«Τόσο καιρό, υπέφερα από το άγχος και ήθελα να αυνανιστώ μέχρι και 47 φορές την ημέρα. Έτσι, ζήτησα βοήθεια, ήξερα ότι δεν ήταν φυσιολογικό», δήλωσε η 36χρονη.
Ένα ισχυρό κοκτέιλ ηρεμιστικών αναγκάζεται να καταναλώνει καθημερινά η Ana, προκειμένου να καταπολεμήσει τις ορμές της. Τουλάχιστον, τα φάρμακα έχουν αποτέλεσμα, καθώς χρειάζεται να αυνανιστεί μόνο 8 φορές τη μέρα!
Θα αυνανίζεται νομίμως εν ώρα εργασίας
Βέβαια, πολλές φορές ήθελε να… ευχαριστήσει τον εαυτό της και στη δουλειά, οπότε κινήθηκε δικαστικά με σκοπό την οργασμική της απόλαυση.
Τελικά, το δικαστήριο κατανόησε τις ιδιαιτερότητές της και αποφάσισε ότι μπορεί ελεύθερα να αυνανίζεται στο χώρο εργασίας.
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: