Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

«Εφτασα 103 ετών, ίσως γιατί δεν έκανα ποτέ σεξ»

Γκλάντις Γκο
«Εφτασα 103 ετών, ίσως γιατί δεν έκανα ποτέ σεξ»

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=386399&dt=24/02/2011 

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011  [ 21:55 ]
Εκτύπωση Αποστολή με Email
Μικρό μέγεθος γραμματοσειράς Μεσαίο μέγεθος γραμματοσειράς Μεγάλο μέγεθος γραμματοσειράς
Προσθήκη στο Delicious Προσθήκη στο Facebook Προσθήκη στο Newsvine Bookmark Προσθήκη στο Twitter
Μπορεί να υπερέβη τον έναν αιώνα ζωής και προ ημερών να πάτησε αισίως τα 103 χρόνια ζωής, αλλά η δραστήρια γιαγιά Γκλάντις Γκό μόλις τώρα αποφάσισε να αποκαλύψει δημοσίως το μυστικό της: δεν έχει κάνει ποτέ σεξ.

Η κυρία Γκό, που γεννήθηκε κι έζησε στην πόλη Στόουκ ον Τρεντ της Αγγλίας, ισχυρίζεται πως αυτό ίσως και να είναι το μυστικό της μακροζωίας της, όπως επίσης και το ότι δεν ήπιε ποτέ αλκοόλ, δεν κάπνισε και απέφευγε τα χάπια.
«Είμαι 103 και δεν έχω κάνει ποτέ σεξ», είπε σε συνέντευξη της στην βρετανική εφημερίδα «Σαν», προσθέτοντας πως δεν διέθετε τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθεί με αυτά. «Δεν παντρεύτηκα ποτέ, ούτε είχα ποτέ φίλο. Δεν ήθελα να χάνω τον χρόνο μου με τους άνδρες. Πάντα έτρωγα τα γεύματά μου τακτικά και πάντα φρόντιζα να τρέφομαι καλά. Απλώς οι άνδρες ποτέ δεν υπήρξαν μέρος της ζωής μου», τόνισε η υπεραιωνόβια Βρετανίδα.
Η γεννημένη το 1908 γιαγιά θεωρεί πως κατάφερε να φτάσει σε τοσο μεγάλη ηλικία επειδή δεν έμεινε ποτέ αδρανής, απεναντίας γύρισε όλη την υφήλιο μαζί με την αγαπημένη της αδερφή Εντνα. Ζούσαν για δεκαετίες μαζί και έμεινε και εκείνη απάντρευτη. Ο θάνατός της, το 1997 σε ηλικία 85 ετών, ήταν ένα πλήγμα το οποίο δεν ξεπέρασε ποτέ.
«Παρόλο που είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι με διάφορους αντρες που γνωρίζαμε, εμείς προτιμούσαμε να συζητάμε μεταξύ μας», καταλήγει η κυρία Γκό, η οποία ζει σε οίκο ευγηρίας τα τελευταία έξι χρόνια.
Εκτύπωση Αποστολή με Email

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=386399&dt=24/02/2011#ixzz1EyndH1QD

Δεν υπάρχουν σχόλια: